ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ 2017

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2017

Οι τάσεις του μακιγιάζ για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2017!

Η τελευταία και αρκετά σημαντική πινελιά για ένα εντυπωσιακό look είναι φυσικά το μακιγιάζ. Ως γυναίκα, γνωρίζεις πολύ καλά ότι ακόμη και αν φορέσεις μόνο ένα καλό κραγιόν και μάλιστα στην κατάλληλη απόχρωση για το χρώμα της επιδερμίδας σου, είναι αρκετό για να αλλάξει όλο σου το πρόσωπο. Πόσο μάλλον αν ακολουθείς και τις νέες τάσεις του μακιγιάζ!
Στο makeup και η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο, είτε μιλάμε για το μακιγιάζ των ματιών σου είτε των χειλιών σου ή και γενικότερα στον τρόπο με τον οποίο θα κάνεις το contouring, ώστε να κάνεις το πρόσωπο σου να δείχνει ακόμη πιο όμορφο με τις φωτοσκιάσεις.
Όπως κάθε εποχή όμως, έτσι και για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2017, έχουν βγει ήδη τα makeup trends που θα συναντήσουμε περισσότερο και μπορείς να τα δεις αναλυτικά στην λίστα που ακολουθεί!

Makeup Trends Φθινόπωρο – Χειμώνας 2017


 Ξεκινάμε με κάτι κλασικό, για όλες τις εποχές πλέον. Δεν νομίζω ότι θα μας στερήσουν ποτέ το κόκκινο κραγιόν μας, μιας και είναι η πιο must επιλογή για τις επίσημες και βραδινές μας εξόδους. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει έστω και ένα lipstick σε κόκκινη απόχρωση μέσα στο νεσεσέρ της και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι makeup artists, γι’ αυτό και επιμένουν σε αυτή τους την επιλογή.

Σκούρα κραγιόν

Το Gothic style ήταν στην μόδα και πέρυσι τον χειμώνα και παρόλο που μας παραξένεψε στην αρχή, δεν αργήσαμε να ακολουθήσουμε αυτή την τάση, η οποία αποδείχθηκε πολύ seχy, ακόμη και αν το κραγιόν που είχαμε επιλέξει ήταν το μαύρο. Αν λοιπόν νόμιζες ότι θα σε βάλουν να ξεφορτωθείς τα μαύρα, μωβ και μπορντό lipstick που αγόρασες πέρυσι, με μεγάλη χαρά σου ανακοινώνω πως έκανες λάθος.

Παστέλ και φωτεινά ροζ κραγιόν


Επειδή τις σκούρες αποχρώσεις όμως δεν τις συμπαθούν όλες οι γυναίκες και φυσικά δεν είναι κατάλληλες για όλες τις ώρες της ημέρας, έχουμε και την εναλλακτική πρόταση με τις ροζ αποχρώσεις, που στηρίζει το πιο αθώο κοριτσίστικο ύφος.
Το ροζ και το φούξια, ως γνωστόν, είναι μια ιδανική επιλογή για να φωτίσεις το πρόσωπο σου και να αποκτήσεις ένα πιο παιχνιδιάρικο look.

Nude χείλη

Από την άλλη πλευρά όμως, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν στην απ’έξω το nude μακιγιάζ. Όσο πιο φυσικά φαίνονται τα χείλη σου τόσο το καλύτερο, οπότε μπορείς να χρησιμοποιείς μόνο διαφανεί lipgloss για να προσθέσεις λίγη λάμψη ή και ανοιχτά nude κραγιόν.

Χάλκινες σκιές ματιών

Όποτε πλησιάζει το Φθινόπωρο, ένα χρώμα καρφώνεται στο μυαλό όλων των makeup artists και αυτό το αποδεικνύουν στα fashion weeks, όπου μας παρουσιάζουν το ποια ρούχα θα φορεθούν τον Χειμώνα, συνδυάζοντας τα με χάλκινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ των ματιών. Και εδώ όμως δεν είναι υπέρ της υπερβολής, μιας και θέλουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Μαύρα μάτια

Το μαύρο είναι ένα από τα must χρώματα στις σκιές ματιών, τόσο για το Φθινόπωρο όσο και για τον Χειμώνα. Ακόμη πιο trendy όμως, θεωρείται το αποτέλεσμα όταν έχει χρησιμοποιηθεί μόνο eyeliner, είτε για να κάνεις ένα negative space μακιγιάζ είτε για να καλύψεις όλο το καπάκι των ματιών σου και να προσθέσεις λίγη σκιά για να το σταθεροποιήσεις.

Smokey eye μακιγιάζ
Θα μπορούσε να λείπει το Smokey eye μακιγιάζ από τις προτάσεις του φετινού χειμώνα; Μα φυσικά και όχι. Όπως και το 2016, η πρόταση που επικρατεί είναι να μην περιοριζόμαστε μόνο στο επάνω μέρος των ματιών μας, αλλά να βάζουμε σκιά και στο κάτω.
Μάλιστα, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις μόνο μαύρες, γκρι και καφέ σκιές ματιών για να είσαι στην μόδα, οποιαδήποτε πιο σκούρη απόχρωση είναι αποδεκτή.

Ηλιοκαμένο πρόσωπο

Το radiant μακιγιάζ είναι η καλύτερη επιλογή για το Φθινόπωρο, μιας και λίγο πολύ όλες μας έχουμε πάρει χρώμα το καλοκαίρι. Προσοχή όμως, δεν θέλεις να δείχνεις μαύρη στο τέλος, αλλά να έχεις ένα πιο υγιές αποτέλεσμα. Τα bronzers σε χρυσές αποχρώσεις και η χρήση των highlighters στο πρόσωποσου θα ολοκληρώσουν με μοναδικό τρόπο το makeup σου.

Φυσικά φρύδια

Και ναι, για ακόμη μία χρόνια το φυσικό σχήμα φρυδιών είναι απόλυτα in fashion. Φυσικά, ακόμη και γι αυτό το στυλ χρειάζεται να τα περιποιείσαι και όχι απλά να τα αφήνεις να μεγαλώνουν, αλλά και πάλι έχει κάνει την ζωή των περισσότερων γυναικών πιο εύκολη.

Έντονη μάσκαρα


Μπορεί φέτος να έχουν προωθήσει πολύ τα natural looks, αλλά πάντα υπάρχει χώρος για τις έντονες βλεφαρίδες στις τάσεις της μόδας του μακιγιάζ. Επέλεξε την κατάλληλη μάσκαρα που θα κάνει τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται πιο μακριές και παχιές και φυσικά μην λυπηθείς την ποσότητα!
πηγή:www.ediva.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

0 σχόλια